Založ si blog

Ako nás Fico, Kaliňák a bezpečnostné zložky chcú chrániť pred moslimskými teroristami, keď nevedia chytiť napr. Hovnomana?

Po Parížskej tragédii premiér Fico viedol silné reči ako naše bezpečnostné zložky monitorujú všetkých moslimov na Slovensku. Pán premiér si to asi vymyslel. Naše bezpečnostné zložky už neraz dokázali ako dokážu efektívne napĺňať svoje úlohy. Vrah právnika Ernesta Valka behá po slobode, takisto vrah Daniela Tupého, najnovšie nejaký úchyl natiera ženy exkrementami a ani toho nevedia dolapiť. Ešteže teroristi a ani migranti o Slovensko nemajú záujem a pán Fico si iba robí kampaň pred voľbami.

 

Lipšic dostáva finančné dary cez biele kone, Matovičovi to nevadí

21.03.2016

Daniel Lipšic deklaruje boj proti korupcii, sám sa vyhlasuje za jedného z mála poctivých politikov, ktorý sa údajne nikdy nemal dopustiť žiadnych prešĺapov a ani náhodou sa nemal priblížiť ku korupcii. Opak je však pravdou. Ako zistil týźdenník PLUS 7 DNÍ Lipšic dostal finančný dar 50 tisíc eur od Jána Germánusa, reprezentanta Slovenska v pretláčaní rukou. Novinári [...]

Vytiahne Fico pred voľbami ústavný zákaz potratov?

30.09.2015

Len taká malá úvaha. Strana Smer na čele s premiérom Ficom už neraz dokázala, že sa hodnotovo neriadi striktne sociálno-demokratickou doktrínou, ale väčšinovými náladami obyvateľstva na Slovensku. Aj preto bude Smer možno čoskoro vylúčený z radov európskych socialistov v europarlamente. Pred prezidentskými voľbami neváhali poslanci vládnej strany navrhnúť do ústavy [...]

Pokrytectvo prozápadných novinárov a Obamovej vlády detto

14.09.2015

Je naozaj hlúpe zo strany niektorých novinárov-komentátorov (to platí aj o politikoch a rôznych bezpečnostných analytikoch) označovať ľudí s nesúhlasným postojom voči obrovskej migrácii fašistami a tými, čo chcú „biele Slovensko“. Veď nie tak dávno práve títo istí a médiá, pre ktoré píšu, farbisto informovali o teroristických útokoch Al-Kájdy a [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 20016x
Priemerná čítanosť článkov: 3336x

Autor blogu

Kategórie