Založ si blog

Tak ako Matovič vybabral s Procházkom, tak vybabre aj s Ficom

Premiér Fico sa môže tešiť, pretože kauza jeho údajného účtu na Belize sa Matovičovým odovzdaním zalepených obálok orgánom činným v trestnom konaní, zďaleka neskončila.

Matovičovi mnohí vyčítajú, že sľuboval zverejnenie hodnoverných dôkazov, ktoré spôsobia Hirošimu a Nagasaki a nie zalepené obálky. Matovič si však nechal priestor do budúcnosti a bude v tejto veci určite konať. V čase, keď sa budú blížiť voľby, zrejme niekto „anonymne“ zverejní informácie so zalepených obálok na internete tak ako Procházkovu nahrávku. 

Matovičov štýl politiky je len neustále strhávanie pozornosti na seba. Tak ako pri Procházkovej nahrávke, tak aj pri Ficovom účte sa nakoniec nezistí nič prevratné, ale majster sveta v politickej stratégii Matovič dosiahne svoje. V tejto hre išiel Matovič na isté víťazstvo, keďže v čele všetkých štátnych bezpečnostných inštitúcií sú Ficovi ľudia, už to bude pre neho argument, prečo to pôjde do stratena. A ak budú orgány činné v trestnom konaní nebodaj Matoviča stíhať kvôli Ficovmu trestnému oznámeniu, tak bude mať Oľano istotu ďalších dvoch volebných období v parlamente.

Fico si to v plnej miere zaslúži. Už roky obviňoval politických oponentov rovnakým spôsobom. Na otázku odkiaľ má informácie, Fico vždy odpovedal novinárom, že anonym to poslal do centrály Smeru na Súmračnú. Tak ako to Matovič našiel v schránke. Tak ako Mečiar nachádzal veci na stole.

Lipšic dostáva finančné dary cez biele kone, Matovičovi to nevadí

21.03.2016

Daniel Lipšic deklaruje boj proti korupcii, sám sa vyhlasuje za jedného z mála poctivých politikov, ktorý sa údajne nikdy nemal dopustiť žiadnych prešĺapov a ani náhodou sa nemal priblížiť ku korupcii. Opak je však pravdou. Ako zistil týźdenník PLUS 7 DNÍ Lipšic dostal finančný dar 50 tisíc eur od Jána Germánusa, reprezentanta Slovenska v pretláčaní rukou. Novinári [...]

Ako nás Fico, Kaliňák a bezpečnostné zložky chcú chrániť pred moslimskými teroristami, keď nevedia chytiť napr. Hovnomana?

17.11.2015

Po Parížskej tragédii premiér Fico viedol silné reči ako naše bezpečnostné zložky monitorujú všetkých moslimov na Slovensku. Pán premiér si to asi vymyslel. Naše bezpečnostné zložky už neraz dokázali ako dokážu efektívne napĺňať svoje úlohy. Vrah právnika Ernesta Valka behá po slobode, takisto vrah Daniela Tupého, najnovšie nejaký úchyl natiera ženy exkrementami [...]

Vytiahne Fico pred voľbami ústavný zákaz potratov?

30.09.2015

Len taká malá úvaha. Strana Smer na čele s premiérom Ficom už neraz dokázala, že sa hodnotovo neriadi striktne sociálno-demokratickou doktrínou, ale väčšinovými náladami obyvateľstva na Slovensku. Aj preto bude Smer možno čoskoro vylúčený z radov európskych socialistov v europarlamente. Pred prezidentskými voľbami neváhali poslanci vládnej strany navrhnúť do ústavy [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 20002x
Priemerná čítanosť článkov: 3334x

Autor blogu

Kategórie